söndag 2 september 2012

Ulva marknad.

Idag var det äntligen uppehåll efter två dagar med konstant regn så vi tog hojen till Ulva marknad. Det var vi inte ensamma om att göra kan man säga. Det var helt galet mycket folk och försäljare där. 

Vi kom inte därifrån med så mycket saker alls. Vi köpte lite närproducerade grönsaker, Hällebröd och Barkbröd från Hälsingland och en bit varmrökt lax. Det blir alltså lyxmat till middag :)

Det här var bara en liten liten del av marknaden. Det fanns jättemycket fina hantverk och jag ville köpa allt men det är svårt utan pengar. Det fanns mycket fint keramik som jag mer än gärna hade tagit med mig hem. Framför allt från en försäljare som hette Annikas keramik, därifrån hade jag gärna tagit med mig allt. Speciellt sakerna med drakar på!

Det var helt galet lerigt både på parkeringen och på marknaden så det var ju en himla tur att vi hade kängor på oss, både Björn och jag. När vi skulle åka därifrån höll vi på att fastna med hojen i all lera (som var nästan 2 dm djup). Det hade ju kunnat bli ganska så spännande, haha.

2 kommentarer: