fredag 7 september 2012

En tröststickning.

Det här är min tröststickning just nu. Jag behöver verkligen en sådan. Den senaste veckan har jag pluggat i stort sett all vaken tid och igår snodde någon min cykel. Min nya fina cykel som jag fick i födelsedagspresent av mamma och pappa. Min fina cykel som fick mig att ta mig i kragen och bege mig ut utanför lägenheten ibland. Den hade någon mage att sno och jag är så jäkla förbannad. Den var MIN! Folk ska ge blanka fan i mina saker. Tänk att det ska vara så svårt att skilja på ditt och mitt för en del människor. Så ja, tröststickningen är verkligen behövlig nu.

7 kommentarer:

 1. Idioter finns det, tyvärr, gott om. :(

  Massa kramar härifrån!!

  SvaraRadera
 2. Förstår att du är förbannad!
  Jag blir så ledsen när jag hör hur folk beter sig.
  Sänder dig massor av goda tankar och till cykeltjuven sänder jag massor av lämna tillbaka cykeln tankar :)
  Kram
  Annika

  SvaraRadera
 3. Vilka uschlingar! Mycket låg att stjäla någons cykel. Fantastiskt vacker tröststickning dock, även om det inte ger dig din cykel tillbaka. Tröstkram!

  SvaraRadera
 4. Nää, usch och fy så tråkigt!
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Fy tusan så nedrigt!! Hoppas du på något otroligtvis får den tillbaka. Fin stickning. De du stickade till mig använder jag flitigt! Kramis / disa

  SvaraRadera
 6. Fy, vad tråkigt att någon stulit din cykel! Du kan läsa den här http://tjuvtittat.se/index.php?s=cykel så kanske du blir lite gladare!

  SvaraRadera
 7. men å din stackare! jag blir helt tokig när jag läser sånt här! så himla mycket knäppisar det finns överallt alltså! sticka på, stickning är bästa medicin=) stor kram från eddy

  SvaraRadera