måndag 5 november 2012

Tacksamhet och uppmuntran


Vet ni vad? Den här stickvärlden som finns på internet har gett mig så otroligt mycket. Att läsa alla era bloggar ger mig en massa inspiration och när ni kommenterar och uppmuntrar mig här på bloggen så blir jag alldeles varm inuti. Jag har stickat en massa saker som jag aldrig trodde att jag skulle kunna och jag har lärt känna nya underbara människor i och med den här stickvärlden. Så nu vill jag visa min tacksamhet och också uppmuntra er till att fortsätta inspirera genom en liten utlottning.
För ett par veckor sedan stickade jag två par torgvantar efter mitt egna mönster Michaela och nu tänker jag lotta ut dom till er.
För att delta i utlottningen behöver ni bara kommentera i det här inlägget och säga vilken av färgerna ni helst vill ha. Har du ingen egen blogg så var noga med att skriva din mailadress så jag kan kontakta dig om det är just du som vinner.
Tisdagen den 13 november kl.19 drar jag två vinnare som får ett par varsina torgvantar.
Det ger inga extralotter att tipsa om den här utlottningen på sin egen blogg men vill man göra det ändå så är det fritt fram! :)

22 kommentarer:

 1. Blåååååååa! :) du är väl för söt som lottar ut sånt fint :)

  SvaraRadera
 2. Åh så roligt med en utlottning! Jag läser din blogg hela tiden, men jag kommenterar inte så ofta. Tycker du stickar så fina saker. :-) Båda färgerna är jättesnygga, men ska jag välja en så blir det dom randiga. :-)

  SvaraRadera
 3. Visst är det härligt att hitta en massa inspirerande bloggar? Det enda negativa är väl att man hittar fler och fler och att det ger lite för många idéer ibland. Och håller med, kommentarer värmer!
  Skulle jag ha turen att vinna, så är nog de blå mest min färg, eller förresten de andra... eller?? Lika fina båda två så det spelar faktiskt inte någon roll :)

  SvaraRadera
 4. Ha ha, du är ju inte precis ensam om att hitta inspiration och hejja-rop i blogg-världen. Det är fantastiskt!
  Dina torgvantar är superfina - båda paren, men om jag vinner vill jag nog helst ha de randiga.
  /kram

  SvaraRadera
 5. Vad fint av dig! Jag har också blivit mycket modigare i mitt stickande sedan jag upptäckte stickvärlden på nätet, helt fantastiskt inspirerande!

  Tycker att dina halvvantar är jättefina och jag skulle gärna vinna de blå!

  SvaraRadera
 6. Åh, härliga du! Att du vill lotta ut dessa härliga vantar. Tittar in på din sida titt som tätt för den ger mig glädje och inspiration. Har ingen egen blogg men ägnar mycket av min sticktid till att bara kolla runt på alla fina bloggar. Nu tittade jag tbx för att se erbjudandet på sockgarner, "måste ha". Kan ju inte låta bli att delta i utlottningen, och båda paren passar min nya vinterjacka *L* bringsarve@hotmail.com
  hälsar Marie

  SvaraRadera
 7. Finaste Amanda! Om du bara visste hur mycket du ger andra genom din blogg och genom att bara vara du! Du är en alldeles fantastiskt människa, och jag är så glad att vi träffades i somras. Är dock mindre glad över alla mil som skiljer oss åt...
  Naturligtvis vill jag vara med i din utlottning. Jag skulle bli sååååå glad om jag vann de blå!
  Ha det så bra, kram

  SvaraRadera
 8. Håller med dig! Och jag vill naturligtvis också va med i din utlottning. Jag ville nog helst ha de som skiftar i färg. =)

  SvaraRadera
 9. Jag blir jätteinspirerade av din blogg!! Och av alla andra stickbloggar & grupper på Facebook!! En stor källa till att vilja göra hur många fina saker som helst!! Eftersom jag älskar flerfärgat så hoppas jag på att vinna dessa vantar!! Håller tummarna!! =)

  ujjan@live.se

  SvaraRadera
 10. Tack för en supertrevlig blogg! Vad snällt av dig att lotta ut så fina halvvantar. Och ja, man får enormt med inspiration genom alla uderbara bloggar på nätet, och om det mot alla förväntningar skulle bli jag som har tur denna gången tycker jag de flerfärgade är allra finast. Har dock ingen egen blogg (än så länge) så det får bli mejladress istället. elliisak@hotmail.com

  / Elenore

  SvaraRadera
 11. Hejsan, jag följder din blogg nästan dagligen. Jag vill gärna vara med och vinna ett par av dina fina torgvantar och om jag vinner så väljer jag dem blåa. Jag stickar själv när lusten faller på.

  Mvh Camilla

  Min e-post: kamilla69@gmail.com

  SvaraRadera
 12. klart jag vill vara med på det här

  SvaraRadera
 13. Hej! Vilka fina torgvantar du gör! De härliga flätorna påminner om flätade vetelängder... Bulliga och goda :)
  Jag viker tummen för att vinna!

  Hälsningar från Norr
  sonja.nordlund@gmail.com

  SvaraRadera
 14. Oooo ja vill va med :-)
  De damsuga skulle passa mig :-)

  SvaraRadera
 15. Oooo ja vill va med :-)
  De damsuga skulle passa mig :-)

  SvaraRadera
 16. Tack själv Amanda, du bjuder på massor av härlig inspiration själv! Givetvis vill jag vara med i utlottningen av dina fina halvvantar, och om jag skulle ha turen att vinna så vill jag gärna ha de randiga (även om de blå också är ljuvligt fina). Kram på dig och tack för initiativet!

  SvaraRadera
 17. Tack för en väldigt mysig blogg, man ser att du verkligen älskar det du gör!
  Jag vill hemskt gärna ha chansen att få värma mig med ett par av dina torgvantar i vinter, gärna de blå =)

  gyllet@msn.com

  SvaraRadera
 18. Ja, visst är den här stickvärled on line en härlig värld att få vara en del av?!

  Skulle väldigt gärna vilja vinna de där skiftande/randiga muddarna!

  SvaraRadera
 19. Vilka fina torgvantar och vilken trevlig blogg. Om jag vinner tar jag gärna vilket par som helst. /Maia på Tingestar
  sammetsbrun@gmail.com

  SvaraRadera
 20. Jag håller fullkomligt med dig! Stickvärlden är underbar på internet!
  Och det är klart att man vill vara med i en utlottning. Om jag har tur och vinner så skulle jag vilja ha de randiga. Blått är inte min färg.
  Tack för en härlig blogg!

  SvaraRadera
 21. Jag vill jätte gärna vara med!! De är så fina och jag använder de du stickade mig sjukt mycket!! =)

  SvaraRadera
 22. Underbara! Jag vill helst vinna dom multifärgade. :)

  SvaraRadera