onsdag 19 december 2012

FO - Två par sockor


Såhär inför jul har det kommit lite beställningar på sockor och sånt som andra vill ge bort i julklapp. I och med de här två paren så är alla sådana stickningar klara och nu kan jag koncentrera mig på att färdigställa mina egna julklappsstickningar (som jag planerade himla dåligt i år).

Båda sockorna är stickade efter någon handskriven lapp jag hittade i stickkorgen, vet inte om det är något officiellt mönster eller eget huvud eller en blandning. Det bruna paret är stickade i två trådar fabel med sticka 4mm och det svarta paret är stickade i Svarta Fårets Freja Lamé med sticka 4,5 mm.

7 kommentarer:

 1. Visst är det roligt att kunna ge bort något som är handgjort, dina sockor kommer säkert att bli uppskttade av den som kommer att bära dem.
  Önskar dig en bra dag.
  Annika

  SvaraRadera
 2. Fina sockar! Hoppas att du hinner med dina egna julklappsstickningar, tiden går alltid så snabbt i December....jag kan inte fatta att det är så få dagar kvar :-)

  SvaraRadera
 3. eller hur! man blir helt rörd! stickvärlden är fantastisk!!
  fin sockor du gjort. skulle behöva lite fler raggisar själv faktiskt. dags att sätta fart. stor kram eddy

  SvaraRadera
 4. eller hur! helt fantastiskt! människor i stickvärlden är allt bra underbara. vilka fina sockor du gjort förresten, jag skulle allt behöva mig några par själv. dags att sätta igång att sticka. stor kram eddy

  SvaraRadera
 5. här är det sockar som gäller också. men mer som en panikartad sista minuten, ha en underbar julvecka

  SvaraRadera
 6. Du är en snabb sockstickare du... Jag har en beställning från maken på sockar sedan typ evigheter. Dealen är jag slipper tömma musfällor mot att jag stickar strumpor. :-)
  Hur som helst. God Jul!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, det låter som en bra deal du har gjort ;)

   Radera