tisdag 22 februari 2011

Virkade converse.
Här är mina första virkade converse! Dom är nio centimeter långa, finns det ens några bebisar som har så små fötter?
I söndags började jag med skorna men efter att par varv blev jag skogstokig över att dom inte alls blev som mönstret sa så jag gav upp. Men igår tittade jag lite på dom igen och insåg att om man läser mönstret ordentligt så blir det mycket lättare. Typiskt mig!
Hur som haver så är jag tokstolt. Ett nytt par är redan på gång!

Virknål: 4mm, 3mm och 2mm.
Garn: Svarta Fårets Freja.

13 kommentarer:

 1. Guuud så himla fina. Varför är allt i miniatyrstorlek alltid mycket finare? :D De där ska jag iaf försöka ge mig på nån gång.

  SvaraRadera
 2. Jösses, vilka superfina! Det kanske är lite väääl tidigt att beställa ett par sådana innan man ens är gravid. Men så snygga dom är så kanske det inte är helt galet ändå. fina i alla fall! Malin Brauer

  SvaraRadera
 3. Så fina! Det har du gjort bra. När jag gjorde mina första converse fick jag kramp i fingrarna och de blev pyttesmå, så de fick bli nyckelringsmaskot istället. Men mönstret du har verkar bättre, så jag ska ge mig på dem igen.
  Vilken färg gör dem i nu?
  Du får gärna titta in på min blogg, mrsproud.blogspot.com. Jag har precis börjat och det handlar just nu mest om mig själv men tanken är att jag ska utöka med stickning och annat handarbete.

  SvaraRadera
 4. De ble kjempefine! Sånne har jeg hatt lyst til å lage selv også, men har aldri kommet så langt og nå er babyen blitt for stor. Og 9cm er nok stort nok til en liten en ja!

  SvaraRadera
 5. Men åh så underbart jätteläckra!!! Bland det tuffaste jag sett på år och dag. Och ja, bebisar har inte större fötter än så förrän kanske ända upp i halvårsåldern, olika naturligtvis, men helt perfekta länge nog.

  Ha det så jättegott!

  SvaraRadera
 6. Åh, så gulliga! Man blir ju alldeles kär i dem. Tack för mönstertipset!

  SvaraRadera
 7. Åh! Usch, vad läckert :D
  Sådana måste jag också göra!

  SvaraRadera
 8. De är sååå söta! :)
  Undrar om man kan virka ett par till sig själv...

  SvaraRadera
 9. Vad söta de är! Jag blev också skogstokig och gav upp, kanske får göra ett nytt försök då... :)

  SvaraRadera