lördag 26 februari 2011

Suck och stön.

Jag är helt slut!!
Dom senaste dagarna har vi kliniskt städat lägenheten, tvättat och torktumlat alla textilier, fryst allt vi inte kunde tvätta på vänners balkonger. Skrubbat golv, smetat rödcederolja på lister. Och mitt i allt detta bestämde vi oss för att möblera om när vi ändå var igång. Tur till Ikea, ha vagnrace på Ikea, handla möbler, skruva ihop möbler.
Jag avskyr pälsängrar så in i norden!!
Mitt i allt det här hade jag en kursavslutande munta i fredags, som tack och lov gick bra.
Men vet ni vad det allra värsta är? Jag har inget garn!! Allt mitt garn är lagt i plastpåsar och placerade i både vår frys och vänners frysar. Jag har två nyinköpta nystan Freja som jag virkar ännu ett par converseskor av dom få minuter jag hinner sitta ner.
Suck och stön. Men jag får trösta mig med att lägenheten kommer vara tokren när vi är klara med det här(när nu det blir), och ommöbleringen blev himla bra!
Men om pälsängrarna kommer tillbaka, då ringer vi Anticimex på direkten. ALDRIG att jag gör om det här igen!!

3 kommentarer:

  1. Men usch! Heja dig i kampen mot pälsisarna!

    SvaraRadera
  2. USCH och FY, stackare, är verkligen inte avundsjuk.

    SvaraRadera
  3. Pälsängrar och mal är garnets värsta fiender! Jag fick massor av garn av en gammelfaster som visade sig innehålla diverse larver... Dessa kastades, ville inte chansa och få dessa i hela huset! Fin blogg du har, jag tyckte framför allt dina kattvantar var fina! Linda

    SvaraRadera