lördag 12 februari 2011

Längtan efter metanol.Idag när solen sken hela dagen kom min speedway-abstinens fram. Tänk att sitta där i solskenet (förhoppningsvis) på Kråkvilan i förstakurvan med den där kittlande känslan i magen. Känna den fantastiska metanol-doften och höra cyklarnas underbara motorljud. Att under de där ca 59 sekunderna ett heat tar sitta som på nålar och känna alla känslor samtidigt. Fantastiskt! Jag längtar tills våren kommer och säsongen drar igång. Trots att jag bor 25 mil från mitt favoritlag så ska jag åka på så många matcher som möjligt. Ovan ser ni bilder från en av förrförra säsongens hemmamatcher. Gud nåde den som stör mig i poängräknande och intensivt tittande under heaten. Och svarthårig var jag också!
Heja Vargarna!

3 kommentarer:

 1. Ha ha, vad roligt! Kul när man får veta sådana här finesser om sina bloggkompisar! :)
  Har bara varit på speedway en gång, och jag tyckte det var roligast när de vurpade... :/

  Ha en riktigt bra Alla hjärtans dag!

  SvaraRadera
 2. Håller med längtan, ja den är ENORM...
  Dessutom har jag ställt till det. Vi skulle ha åkt till Egypten idag, men inställt... Istället har vi bokat Turkiet i slutet av april. Missar första matchen hemma mot Dackarna, dottern höll på att strypa mig.

  SvaraRadera
 3. På den tiden Kaparna fortfarande existerade och hade ett lag att tala om, var jag på deras matcher så ofta jag kunde. Fast det är ju några år sedan nu. Och jag känner inte för att bara adoptera ett annat lag, jag vill ha Kaparna.

  SvaraRadera