tisdag 17 september 2013

Långsamt, långsamt


Det går så oerhört långsamt på stickfronten just nu. Jag har liksom varken tid, ork eller lust. Jag pluggar hela dagarna och stickar lite lite på kvällarna på min Emelie men det känns inte som att jag kommer någon vart.
Jag har också pysslat med lite blogg-hemliga saker. Avslöjande kommer inom kort, jag lovar ;)

Peppa gärna mitt stick-jag med att berätta vad ni stickar på just nu!

8 kommentarer:

 1. Du är så fin!! <3

  Jag stickar på min Pergola och på en tröja till en vän. Och ska börja på en "Katrine" snart:
  http://www.ravelry.com/patterns/library/katrine-cardigan

  SvaraRadera
 2. Känner precis som du just nu, det går långsamt! Lite för mycket jobbtankar och lite för lite ork och lust. Så jag har anmält mej som teststickare till Eddys fina nya sjal. Lite press på mej känns egentlligen inte bra, men jag blev så sugen. Så därför får min Opsa vila ännu längre än det var tänkt. Har även en disktrasa på g.
  Ladda upp med te och ljudbok!

  SvaraRadera
 3. Mmmm... ibland måste det "andra" livet få ta lite mer plats. Du kommer igen när du orkar och får tid! =)
  Jag har precis avslutat en Caramel och fortsätter med Something silver - båda i Supersoft.
  /Lycka till med plugget!

  SvaraRadera
 4. Tycker det går troll i mina stickningar... Under sticklägret lyckades jag få fel maskantal på båden en sjal och en väst (Goodale). Rev upp den senare, stickade om, har fortfarande fel maskantal. Jaja, så kan det väl gå när man bara sitter och pratar ;) Just nu i min sticksoffa finns alltså en Opsa, med fel maskantal, en Goodale, med fel maskantal, en spralligt randig Offe (växtfärgat) och en Beatnik. Har inte orkat reda upp efter lägret, får se om jag skulle hitta lite ork ikväll :)

  SvaraRadera
 5. Typiskt, hade skrivit en låång kommentar men inte loggat in innan, puts väck var den när jag klickade publicera :/

  Alltså, jag har stickat på både Opsa och Goodale under lägret. Båda stickningarna kom hem med fel antal maskor. Goodale hann jag redan riva upp en gång under sticklägret... Stickar även på en Offe i växtfärgat garn (cirkusOffe) och en Beatnik. Efter sticklägret har jag dock inte orkat sticka, får se om jag får till det ikväll, iom att jag slutar lite tidigare. Heja Amanda, både med sticknigar och plugg!

  SvaraRadera
 6. Ja, ibland får man ligga lågt ett tag.
  Jag har inte heller haft någon direkt fart på stickfronten ett tag, tycker jag själv. Och har fruktansvärt svårt att bestämma mig för VAD jag vill sticka. I förrgår dök http://www.ravelry.com/patterns/library/morrigan-4 på Ravelry och DEN skulle jag sticka! Garnet hade jag inte heller svårt att bestämma för ovanlighetens skull.
  Annars stickar jag Kamillas Solution, en rak silketröja (eget hittepå) En kort kofta i lin och Color affection.

  Ta det lugnt du ett tag. Du kommer igen senare!
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Nej, ibland har man bara inte lust ;) Jag stickar strumpor nerifrån å upp till barnbarnen, det är kul just nu!!!
  Iréne i V-ås

  SvaraRadera
 8. Har precis blivit klar med en Daybreak som min bror ska få när han fyller år. Blev så sugen när du stickade på din när vi var på sticklägret i Sjöändan. Den va jätte rolig att göra och resultatet blev så bra så det blir nog en till,till mej själv. Nu stickar jag på ett par Akay vantar i bla ullgarnet som vi fick med oss hem från lägret.

  Ha de bra /Cessa

  SvaraRadera