torsdag 12 september 2013

En utmattande vecka

Den här veckan har verkligen varit tröttsam för hjärnan. Jag har börjat plugga igen! 30 poäng religionsvetenskap på distans, inte alls vad jag egentligen ville läsa men det var det jag kom in på (och det är rätt okej ändå).
Jag är inne på andra veckan nu och jag är helt slut. Det är extremt mycket att läsa, kanske också för att kurslitteraturen kom lite sent och jag fick läsa ifatt lite. Men det går bra. Ibland är det tråkigt och ibland är det intressant.
Det värsta med det här veckan är att studierna har snott mitt sticktid. Men jag har hunnit med lite, lite handarbete i alla fall.

 
Jag har stickat lite på First Fall Mystery Shawl-en, men så tog garnet slut när det bara var ett varv plus 30 maskor kvar med den färgen. Men jag har inte orkat göra något åt det så den ligger i korgen och vilar nu. 

Ibland är det verkligen tröttsamt att plugga.

Stickat lite på min Emelie har jag gjort också. Nu är jag lite tveksam till hur jag ska göra med storleken. Jag har ju en storlek runt magen och en annan runt bysten. 

Både igår och idag hade jag föreläsning på två timmar styck så det gav lite stick- och virktid. (Det kan vara det bästa med att plugga på distans, att jag kan "gå" på föreläsning på internet och sticka samtidigt.)


Sällskap av katten har jag fått i alla fall:) 

Min bästa vän - kaffe! 

Jag hoppas att det blir lugnare nästa vecka så jag får sticka lite i fred ;)

5 kommentarer:

 1. Hoppas du hittar en bra balans mellan studier och stickning. Det låter suveränt bra med distansföreläsningar, jag var på kurs i tisdags med jobbet men där kan jag inte med och sticka.

  SvaraRadera
 2. Lycka till med studierna! Religion skulle jag också vilja läsa, men jag har liksom slut på studiemedel... :) Hoppas du kan få lite mer tid till stickning framöver.

  SvaraRadera
 3. Det är alltid lite jobbigt när man börjar med något nytt (för jag antar att upplägget med studierna skiljer sig från de du är vana vid?), innan man vant sig. Du är snart fit for fight igen (hoppas jag!). Kram!

  SvaraRadera
 4. Heja dig och studierna! Din Emelie är fantastisk fin. Följ ditt hjärta med storleken, kommer bli så fin!

  SvaraRadera
 5. Jag måste nog vara världens mest korkade stickerska... Jag håller också på med Emelie och ska börja med mönstret men fattar inte hur 19 maskor ska funka när mönstret är över 4 maskor? Suck... Kan du hjälpa mig så är jag oerhört tacksam!

  Ska kika i din shop sen! :-)

  SvaraRadera