lördag 30 mars 2013

Jag har sytt en tröja!


Ni som följer mig på Instagram (där jag heter manduzana) har nog redan sett men jag har ju glömt att stoltsera här på bloggen. 
Jag har sytt en tröja! Japp, ni läser rätt. Förra veckan så lackade jag på att vi tjocka människor bara får köpa fula kläder så jag tjatade mig till att Björn skulle ha en syskola med mig. Så jag slog på stort och sydde mig en trekvartsärmad trikåtröja. Med mycket hjälp från Björn så blev det faktiskt något tillslut och jag älskar den! Jag tror nog att jag ska sy mig en till. Eller kanske ett linne. Stolt är jag i alla fall! Och tacksam över min fantastiska sambo som hade ett otrolig tålamod med mig :)

9 kommentarer:

 1. Jättefin!
  Det är väldigt trist att tjocka bara ska ha fula kläder. Man ska kunna köpa det man tycker om och inte bara det man kommer i!!!
  Titta in hos mig och ha en Glad Påsk!!
  www.storartat.se

  SvaraRadera
 2. Jättefin! Ja, utbudet i större storlekar är verkligen skittråkigt. Bara för att man har en storlek större än 42 betyder det inte att man har dålig smak. Jag tänker alltid att jag ska sy, men så lockar stickning alltid ner mig i soffan igen. :)

  SvaraRadera
 3. Supersnygg blev det! Du tycks ju kunna sy alldeles utmärkt! :)

  SvaraRadera
 4. Snygg! Och vantarna nedan. =) Jag hoppas att du får en härligt, kreativ påsk!
  /kram

  SvaraRadera
 5. Superfin! Vad duktig du är! :-)

  SvaraRadera
 6. Fin! Det där med kläder och storlekar är aldrig lätt, oavsett storlek. Själv har jag typ 38 upptill men nästan 42 över rumpan. Liten byst och bred över ryggen hjälper inte heller till. Klänningar går alltså helt bort för mej om jag inte syr själv.
  Och det är ju kul att sy när man väl tar sej tiden. Stickningen kan man ju ägna sej åt lite då och då medan syprojekt tar längre tid i anspråk.
  Ser fram emot att få se nästa projekt.
  Hoppas att du har haft en bra påskhelg.

  SvaraRadera
 7. Glad påsk på dig!! Och stolt ska du vara, vilken superfin tröja du har sytt dig! =)

  SvaraRadera