torsdag 7 mars 2013

Nästan som julafton

Den här veckan har varit lite som julafton eller en födelsedag, eller någon annan gång när en får massa paket. 
I förrgår kom två härvor av Kampes 2-trådiga på posten, från Garnkorgen. Förvisso hade jag beställt det själv så jag visste ju att det skulle komma, men ändå blev jag tokglad. Härvorna ska bli ett par FeminInos-vantar som jag ska provsticka åt Hedvig :)

Och idag kom det två avi:er med posten, med saker som jag inte hade beställt själv. Nyfiken som ett barn gick jag och hämtade ut det och se vad som låg i! Ett paket med tre olika sorters té från Tehuset Java och ett paket med bland annat Shetlandsull (i dom finaste färgerna någonsin), godis och mönsterhäfte i. Tack, snälla, fina, älskade, Ulrika

4 kommentarer:

 1. Vassegooo :-)

  SÅ himla ROLIGT att fixa till DIG!! :-)

  ÄLSK!!

  SvaraRadera
 2. Paket är alltid skoj - även när man vet vad som är i dem! <3

  SvaraRadera
 3. Oj, vilken kalasig dag! Jag älskar Tehuset Java, handlar alltid hos dem i Lund när jag råkar vara där. Råkar du också vara där någon gång MÅSTE du prova ett hekto av Mammas Mirakel och Under Mullbärsträdet!

  SvaraRadera
 4. Åh! Färgerna kommer bli toppen tillsammans! Är så nyfiken! (Fast du behöver absolut inte stressa. Har det nu tagit ett år för mönstret att bli klart så behöver ju inte precis ni teststickerskor överanstränga er... ;))

  SvaraRadera