lördag 23 februari 2013

WIP's

Jag pluggar alldeles för mycket just nu men jag hinner faktiskt sticka lite också, under skid-VM som jag sitter klistrad vid till exempel. Så jag tänkte visa upp vad jag stickar på just nu :)

Det har ska bli ett par vantar med katter på, likadana som jag gjorde till svärmor för ett par år sedan. Hennes syjuntevän hade sett dom och ville hemskt gärna ha ett par så nu är dom på gång! 

Min dubbelstickade krage, i Colinette Jitterbug från Garnstumpan, som jag gnällde på häromdagen. Jag har tagit åt mig av ert peppande (vad skulle jag göra utan er?) och stickar vidare. Igår blev det faktiskt ganska många varv på den :)

Ännu en Owl är på gång också, fast en kortärmad den här gången. Jag la upp den redan i början av januari men sen hamnade den lite i dvala, tills jag åkte till Rättvik då jag stickade nästan hela kroppen. Men så hamnade den lite i dvala igen när jag kom hem, men nu är jag igång igen. Just nu är jag halvvägs igenom ugglorna, inte mycket kvar alltså!

Det här är min senaste stickning. Jag la upp den i morse och stickade på den genom båda skiathlonen. Det ska bli en Brambles Beret i Malabrigo Worsted från Stickameras webshop. Jag tror att den kommer att bli alldeles underbar!

Vad stickar du på nu?

4 kommentarer:

 1. Det är viktigt att ha många stickningar att välja på. Då hinner man ju inte tröttna. Och det är ju roliagre att påbörja än att avsluta.

  SvaraRadera
 2. Den blå färgen på baskern är verkligen helt fantastisk, passar ju med namnet på mönstret också!

  SvaraRadera
 3. Vilken fin blogg du har. Blir alltid så inspirerad av att kika in här! Å tack för tipset om uggle tröjan. En så vill jag ha! :)

  SvaraRadera
 4. Huga, vad du frestas med nya stickningar och pepping om att börja en Solution! Nu kanske jag måste göra avsteg från min inslagna monogama väg med Ingridstickning... :)

  SvaraRadera