tisdag 19 februari 2013

Syfestivalen

Jag var ju faktiskt en sväng på Syfestivalen i Fredags, när vi ändå passerade så passade vi på. Som vanligt så var det mycket skräp och saker som liksom inte hör till en Syfestivalen, men så fanns det några guldkorn här och där. Och så är det roligt att göra en liten utflykt tillsammans med Björn, till något som vi båda uppskattar :)

Jag köpte inte så mycket men kom därifrån med ett nystan Admiral, en härva Filisilk från Tant Kofta, ett par Karbonz i 2,5 mm (ska bli sjukt spännande att testa), två sjalnålar och ett gäng knappar.

Sjalnålarna och knapparna hittade jag hos Tusen Idéer. Dom hade sjukt många knappar i olika storlek, färg och form. Jag köpte bara med blommor på i olika stilar. Som stora är galna, mellanstorleken lite mer diskreta och dom minsta är mera söta. Och sjalnålarna är himla fina!

Björn försökte få en bild på mig och festivalhallen, det gick sådär, haha.

Jag, däremot, fick en bild på Björn posandes vid en symaskin. Han var lite i himmelriket bland alla symaskiner och overlockmaskiner och allt vad dom nu heter.

Björn hittade också en krokad mössa hos Korps som han hemskt gärna ville ha. Så nu vill han lära sig det. Perfekt, då kan ju han lära mig sen ;)

6 kommentarer:

 1. Den där ugglenålen var ju helt bedårande!

  SvaraRadera
 2. Sjukt avundsjuk<3
  Det är alltid symässa på mina arbetshelger numera, nästa gång får jag väl ta semester.
  Ååååå, vilka fina sjalnålar och kanppar!!!!!
  Vet du om hon har någon hemsida?
  Lyckliga du som har så fina knappar!
  Kram! //BiZen

  SvaraRadera
 3. Knapparna är helt fantastiskt underbara, vilket ha-begär jag drabbades av nu! Har du något hemsideadress till dem du köpte dem av?

  SvaraRadera
 4. Vilka söta knappar! Lite galna ja, men söta! :)

  SvaraRadera
 5. Det hade blivit lite tokigt med länkarna, men nu är dom markerade så det är bara klicka på dom så kommer ni in på hemsidorna.

  SvaraRadera
 6. Åh vad kul! Jag önskar att jag hade kunnat vara där med. Min sambo hade nog däremot hellre stannat hemma. Men det kanske är bäst så för min del iallafall :). Grattis till fina inköp och textilintresserad sambo!

  SvaraRadera