onsdag 23 januari 2013

Stickar gör jag också


Jodå, jag leker inte bara med nya telefonen utan stickar lite också. Fast det blir väldigt mycket pill med telefonen också. Jag håller på och lär mig om appar och spelar Wordfeud och lägger upp helt meningslösa bilder på Istagram. Men stickar också, just precis i detta nu på ett par knähöga sockor i blått. Det är den allra sista försenade julklappen, jag tänkte att dom skulle bli klara innan januari tar slut. 
Slutfört några projekt har jag också gjort, till slut. Men bilder och "nu-är-jag-klar-med-en-stickning-inlägg" kommer senare.
Vad stickar ni på just nu?

8 kommentarer:

 1. tack=) är himla nöjd med dem. just nu stickar jag som en toka på min bomullsklänning. stickstickstick!! ska bli kul att se dina sockor. stor kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska bli spännande att få se klänningen klar. Jag kikade på originalet på Ravelry, galet snygg!

   Radera
 2. Jag kör på en gammal vanlig hederlig mobil där det mest avancerade man kan göra är att skicka mms...mer tid för stickning. :-P Just nu har jag bara projekt till mig själv på stickorna. En Owl-tröja, ett par sockar och en öronlappsmössa. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag hade också en sån förut men så började den dumma sig så jag var tvungen att köpa en ny. Och jag är helt fast :p

   Radera
 3. Jag stickar på en tröja, kofta, sockar, 3 sjalar, filt, väska...
  /kram

  SvaraRadera
 4. Visst är det lite beroende framkallande med smartfånen ;-) Finns massa med roliga /praktiska stick appar som är väldigt bra att ha :-) Jag har börjat testa på krokning så mitt första krok projekt blir en mössa :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är ju det! Jag håller på och försöker förstå det här med appar, det går framåt om än lite långsamt.
   Spännande med krokning! Jag testade det i höstas men det blev bara "rak" krokning då.

   Radera