söndag 13 januari 2013

Julgransplundringsdagen

Idag är det tydligen den stora städa-ut-julen-dagen, men jag vägrar! Jag behöver det där extra lyset som julbelysningen ger mig ett tag till. Jag tänker att jag kör vintervår ett tag så jag matchar julstjärnorna med rosavita tulpaner istället. Bättre kan det inte bli. 
Eller jo! Jag fick en puss på munnen av en get idag. Ibland när jag känner mig lite deppig brukar jag dra med mig Björn och gå till 4H-gården och idag när vi var där var det en av de yngre getterna som var jättekelig och skulle gosa. Hen blev så ivrig så hen pussade mig rätt på munnen, haha. Lite förvånad blev jag men det var också lite mysigt ;)
Hur har ni haft det i helgen?

(Stickningen är ännu en Owl. Den här gången ska den bli kortärmad, tror jag)

6 kommentarer:

 1. Gulle dig! Du är fin och ljusslingor behövs! Vi har städat ut vår gran, men en ljusslinga fick en ny nästan permanent plats på övervåningen i stället...

  SvaraRadera
 2. Smart att lämna kvar lite av julbelysningen, det blir alltid så mörkt när man tagit bort allt. Tulpaner är ju så fint och "vårigt". :-)

  SvaraRadera
 3. Jag brukar lämna kvar ljusslingorna januari ut för att de är så mysiga. Håller med om att det blir alldeles för mörkt o trist om man tar bort allt på en gång. / Bellis

  SvaraRadera
 4. Vi tog bort julpyntet förra helgen och det blev så tomt att vi fick köpa en ny fönsterlampa istället. :) Nu börjar den härliga tulpantiden!

  SvaraRadera
 5. Jag är döless på gran och pynt så det ska bort den här veckan. Stjärnorna får lysa ett tag till här med, speciellt jättestjärnan i vardagsrumsfönstret, tycker så mycket om den.

  Ljusslingorna ska ner för de är för juliga, men däremot har jag planer på att sätta upp "vanliga" på ett par ställen, där de ska få sitta permanent. Tycker det är mysigt!

  SvaraRadera
 6. Ursnygg stjärna du har, förstår att du inte vill städa ut den! :)
  Själv slängde jag ut allt redan förra helgen. Fast min fina krans på ytterdörren hade jag inte hjärta att hänga undan så jag väljer att se den som en vinterdekoration, inte en juldekoration...

  SvaraRadera