onsdag 7 november 2012

Ögon eller inte?


Ögon eller inte? Jag kan inte bestämma mig. Vad tycker ni? Borde mina ugglor få knappar till ögon eller får dom helt enkelt vara ögonlösa?

23 kommentarer:

 1. Utan ögon ser inte jag att det är ugglor, utan ovanliga flätor....

  SvaraRadera
 2. Den är så ljuvlig uggletröjan! Tycker de ska ha ögon!

  SvaraRadera
 3. Så fina de blev, dina ugglor. När jag stickade ett par ugglevantar, ville jag gärna ha ögon på dem, men trots att jag tog de minsta knapparna jag hittade, så tyckte jag att ögonen blev för stora. Köpte istället små pärlor på panduro och satte som ögon. Blev i mitt tycke och smak finare än med knapparna. Men det är ju lite roligt med knappar också...

  SvaraRadera
 4. Jag tycker dom ska få ögon!! =) Jättefint blir det!! =)/Ujjan

  SvaraRadera
 5. Wow, vad häftig! Jag hade valt med ögon, men kanske mer anonyma. Gröna?
  /kram

  SvaraRadera
 6. Jag tror att ögon på alla blir lite för mycke. Välj ut några ugglor som får ögon bara eller gör varannan :)
  Jag vill oxå sticka den!

  SvaraRadera
 7. Hooo, hooo! Så fina de små sötisarna är! Klart de ska ha ögon, men jag skulle nog försöka hitta knappar som inte syns lika mycket. Fasligt många knappar inser jag om man ska köpa dem... Fast på håll kanske de där knapparna är helt rätt. Lite svårt att säga med närbilden.
  Och jag har bestämt mej, mina 3 hg Nepal ska bli en Owls. Borde räcka till minsta storleken som borde passa någon av tjejerna förr eller senare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, klart att dom ska ha en uggletröja :)

   Radera
 8. Ögon på två!
  Så skulle jag gjort :-)

  SvaraRadera
 9. jag hade också valt att göra ögon bara på någon enstaka uggla. lycka till=) kramar eddy

  SvaraRadera
 10. Ååååh den blir sååå fin! Har också tänkt länge att jag ska sticka denna tröja, den är ju så charmig. Har dock inte kommit fram till vad jag ska ha. Fungerade Nepal bra eller fick du räkna om en massa?

  För övrigt tycker jag som på Ravelry, definitivt ögon! På alla! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. För mig fungerade Nepal jättebra. Masktätheten blev inte exakt men nära nog, jag är sällan särskilt noga med sånt :p

   Radera
 11. Hejsan! Vilken fin tröja! Jag tänker att ögon förstärker bilden av att det är ugglor. Jag hade kanske valt att ge en uggla ögon för att göra ugglan tydlig för betraktaren. När man har sett en uggla så ser man sedan även de andra.
  En uggla (lite subtilt) eller också gå hela vägen som Ravelry. ;-)

  SvaraRadera
 12. Din tröja är fantastisk! Tycker att du ska ha ögon som alla är av samma färg, samma storlek och lite diskreta. Lycka till! /Kristina

  SvaraRadera
 13. Din tröja är fantastisk! Tycker att du ska ögon som är av samma storlek, samma färg och lite diskreta. Lycka till! /Kristina

  SvaraRadera
 14. Jag tycker nog att du ska ha ögon, fast kanske lite mer diskreta än de du visade på bilden. Vilken underbar tröja det kommer bli!

  SvaraRadera
 15. Tack för alla tips! Jag tror att jag kör ögon men jag har lite svårt för att hitta knappar som är tillräcklig små :/

  SvaraRadera
 16. Åh, jag har perfekta små träknappar hemma men tyvärr inte tillräckligt många. Köpta på Panduro. De är jättesmå, och fina.

  SvaraRadera
 17. Jag köpte svarta pärlor till min ugglekofta, då jag hade samma problem, och det blev superduperbra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag funderar också på att köpa pärlor. Jag hittar inga knappar som är små nog.

   Radera
 18. Ögon - absolut!

  ...fast kke inte vita knappar, utan små typ mörkgröna, bruna eller trä eller så, eller då glaspärlor i lagom storlek om det är svårt att hitta knappar! :)

  Underbar tröja för övrigt, och så snyggt med grönt! En sån som ligger på min önskelista men som jag aldrig kommit till att sticka ännu - så tills vidare får mina ugglor hamna på mössor och annat istället. ;)

  SvaraRadera
 19. Hade la varit fränt att ha ögon på en av ugglorna, en som är åt sidan lite :) Jag vill också ha en sån tröja, så sjukt fin, mycket bättre gjord än alla stickade tröjor som finns i butik :D

  SvaraRadera