måndag 26 januari 2015

Nu är han präst!

Efter att ha slitit som ett djur i 6,5 år så blev han äntligen präst igår, min bästaste sambo! Helgen har varit kaotisk med biskopsmiddag och fixade för kalas och till sist prästvigning. Det har varit galet och fantastiskt på en och samma gång!
Det är så självklart och helt overkligt på en och samma gång, att han är vigd till präst nu. På riktigt. Jag är så sjukt stolt över honom!

10 kommentarer:

 1. Hej. Har inte kommenterat förut, det beror på min låga självkänsla. Vill gratulera din sambo till att han är präst på riktigt som du skrev. Vilken upplevelse att få vara med på invigningen till präst och allt annat runt detta. Jag läser din blogg varje dag, tycker om att läsa det du skriver. Kram från okänd läsare

  SvaraRadera
 2. Coolt! Och han ser ju ut att va född att ha de där tjusiga prästkläderna på sig :)

  SvaraRadera
 3. Stort grattis och lycka till Björn
  Monica (på Cajsas )

  SvaraRadera
 4. Grattis Björn och HURRA på alla sätt!

  SvaraRadera
 5. Så kul och imponerande att han orkat plugga så länge! Per hälsar att han tycker att alltid ska ha prästkrage hädanefter, även till t-shirt.

  SvaraRadera
 6. Många grattis, fantastisk känsla att nå sina mål.

  SvaraRadera
 7. Stort grattis! Det blir nästan lite overkligt, när man kämpat så länge mot ett mål och helt plötsligt är man klar.

  SvaraRadera
 8. Nu ligger jag efter i läsningen av din blogg så därför kommer en hälsning "lite efter alla andra". STORT GRATTIS till prästvigningen. Hade ingen aning om att det var 6,5 års studier till präst. Det är häftigt, coolt, imponerande och fasen vad präster behövs tycker jag.

  SvaraRadera