fredag 5 november 2010

Syfestival.

I förmiddags tog jag och sambon bilen till Stockholm och hamnade på Syfestivalen. Det var mycket trevligt, men trångt. Det var garn och tyg överallt! Vi träffade till och med lite bekanta från vår hemstad.
Här kommer ett gäng bilder från dagen:Björn skulle ta kort på mig utanför mässan med påsarna och så. Det gick inte så jättebra! :)

Björn köpte fint tomte-och-älg-tyg som ska bli en julgardin:
Själv köpte jag ett (ganska litet ändå) gäng med nystan och härvor garn. Det översta köpte jag på Korps som är en 'medeltidsbutik' med tyg, garn och massa annat roligt från vår hemstad där vi har hängt en del.5 kommentarer:

 1. Så härligt att du fick besöka syfestivalen! Jag hoppas kunna besöka den eller någon liknande, så småningom. Fina garner - Zauberball gillar jag väldigt mycket. Och så fina julgardiner ni ska få!
  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 2. Jag har också köpt zauberballgarn och rödrosa garn från Ullcentrum!!!
  Syfestivalen är toppen. Men det blir dyrt!
  :-)
  Kul att du gillade min vante.

  SvaraRadera
 3. Nu blir jag avis :)
  Ser så roligt ut på syfestivalen.

  Annika

  SvaraRadera
 4. Tack för att du visar bilder från Syfestivalen. Jag har aldrig besökt den och kommer väl aldrig att göra det heller pga en trött, sjuk och motvillig kropp.

  SvaraRadera
 5. där har jag varit en gång för ca 5 år sen, har inte råd att köpa något nu så har inte ids åka, men nästa år kanske om man har lite mer pengar då :)

  SvaraRadera