tisdag 30 november 2010

En helg i Östergötland.

I helgen var vi hemma till Östergötland en sväng, jag och Björn. Det var en väldigt trevlig helg med både thaimat och kinamat, kyrkonyårsfirande med fina vänner (den natten kom vi inte hem förrän halv fem på morgonen. kyrkan behöver inte vara tråkig :p), adventsfika, kyrkobesök, familjebesök och en massa annat. Den enda tråkiga var väl att tåget blev så pass sent så vi skulle inte hinna med sista pendeln från Stockholm. Så det blev en till natt hos mamma och pappa. Men igår kom vi hem igen, 18 timmar senare än beräknat.
Utöver det hann jag även med en sväng till Korps handelsbod och hämtade ut lite garnnystan. Jag har nämligen fått det ärofyllda uppdraget att sticka diverse alster av deras garner som ska hängas upp i butiken sedan för att inspirera andra. Det ska bli både skitkul och lite läskigt. Jag hoppas bara att jag lever upp till deras förväntningar!


På bilden ovan är det fyra nystan garn i 100% viskos. Jag har aldrig arbetat med det förut men det ska väldigt spännande! Är det någon som har erfarenhet av det? Bra? Dåligt?

3 kommentarer:

 1. Så härligt med en adventshelg "på hemmaplan". Det är så speciellt med första advent. Och jag håller med dig - det behöver inte alls vara tråkigt i kyrkan.
  Kul att du har fått uppdrag, garnerna ser jättefina ut. Viskos kan vara lite "glatt" annars är det härligt. Lycka till!
  Jag kollade in Korps handelsbods hemsida - det vrkar vara en mysig butik. Den får jag nog kolla in när vi kör norrut till sommaren.

  SvaraRadera
 2. Kul att du tittade in på min blogg och att du uppskattade den! Jag tycker att du har en riktigt mysig du med! Spännande med uppdraget från Korps! Ska absolut gå in o titta på dina allster där sen! Lycka till, kram!

  SvaraRadera
 3. oj, vad kul att få göra grejer som ska hänga uppe i en butik!! :)

  SvaraRadera