lördag 14 augusti 2010

Tack till alla mina vänner.

Det har inte hänt mycket på stickfronten den senaste veckan. Jag har varit i Östergötland men är nu åter i Uppsala. En viktig person i mitt liv har livmoderhalscancer, det är därför jag har farit mellan Uppsala och Östergötland så mycket i sommar. I veckan var jag med på stål- och cellgiftsbehandlingen. Det tog på krafterna. Hela den här grejen tar på krafterna något så enormt, så det är inte alltid man orkar sätta sig ned och göra något vettigt.
Det är väl som med allt annat, ibland orkar man mer och ibland mindre. Idag är en sådan dag då jag orkar mindre och då är det tur att jag har en fantastisk sambo som (nästan) alltid är förstående.

Jag vill också berätta om vilka fina vänner jag har som finns med mig i allt detta. Som lyssnar, pratar, kramar, hittar på roliga saker med mig, ger mig kaffe och låter mig gnälla över Ernst, tar hand om mig när jag själv inte orkar och som alltid ställer upp när jag behöver dom. Tack. Jag älskar er!

3 kommentarer:

 1. Det måste vara tufft att ha någon närstående som är så sjuk! Jag är glad över att du har en fin sambo och goda vänner som stöttar dig. Hoppas att du trots allt ska få en fin helg!
  Maria

  SvaraRadera
 2. Tråkigt att höra om din vän! Samtidigt skönt att höra att du har folk omkring dig som tar hand om dig! :)

  *kram*

  SvaraRadera
 3. Tvåändsstickning:
  http://www.youtube.com/watch?v=WogzsFulE4Q

  Där hittar du hur man lägger upp maskorna. Lägg upp ca 10maskor till att börja med i färg nr 1. En kantmaska i varje ände stickas med både färgerna sedan stickar du första maskan rät, färg nr 1. Innan du drar av maskan från stickan tar du färg nr 2 och stickar en avig i samma maska. Gör på samma sätt med alla maskor förutom sista kantmaskan som du stickar rät med båda färgerna.

  Obs! Var noga med att hålla reda på garnerna! Det syns på videon tror jag hur man ska göra. Lite svårt att förklara i ord :)

  Lycka till!

  SvaraRadera