torsdag 26 april 2018

Long time no see.

Jag har varit lite inaktiv på sociala medier på sistone. Den främsta anledningen är att min hand numera ser ut som på bilden ovan. Jag har överansträngt armen och fått en rejäl muskelinflammation så jag ska vila höger arm så mycket som möjligt och ha ett stöd på mig. Så jag kan inte sticka och jag kan inte färga ordentligt. Och då finns det inte så himla mycket att visa upp, haha.
Det är inte hela världen men jag tycker nog lite synd om mig själv ändå. Tack och lov så börjar det kännas bättre nu!


Jag har roat mig med att förså lite fröer istället. Här har jag sått bondbönor, brytbönor, sockerärt, gurka, tomat och kål. Bönorna har inte grott alls (kanske kan bero på att bäst-före-datum var 2015 såg jag sen, haha) så dom ska jag försöka med igen fast med nya frön.


Jag har också provat något helt nytt med potatisen. Istället för att grodda den så har jag förodlat den i jord i papperskrukor. Så himla häftigt att se potatisen bli till en riktig planta! Till helgen ska jag nog plantera ut dom i pallkragen, bara jag får hjälp att gräva.

Som ni ser så håller jag mig sysselsatt trots att jag inte kan jobba ordentligt eller sticka. Men när handen är färdigvilad och läkt, då jäklar ska jag färga så fina garner så ni anar inte! 


2 kommentarer:

  1. Krya på dig och var försiktig. Din kropp ska hålla hela ditt liv.

    SvaraRadera
  2. Ta det varligt så att det inte kommer tillbaka

    SvaraRadera