fredag 22 juli 2011

Misery is a place in me.

Jag har en riktigt dålig dag idag, en riktigt dålig sommar. Jag vet inte riktigt hur jag ska hantera allt som händer omkring mig. Jag läser om bombattacker på internet, svältkatastrofer i Kyrkans Tidning, hör en låt på radion som påminner mig om att min ungdomsvän är död och inser att det som dödade henne kunde ha dödat min syster förra sommaren. Det är alldeles för mycket som rör sig i huvudet just nu. Alldeles för mycket.
Snart kommer sambon hem och då är det helg, och helg innebär tacos, melodikryss och tid med den jag älskar. Då kommer allt känner bättre igen.

Tills dess får jag fortsätta med min terapi-stickning. Det kommer behövas många sådana. Men jag vet att bara jag håller ut så kommer det bli bättre igen, som så många gånger förr.

6 kommentarer:

 1. Skickar över en jätte kram!
  Och jag tänker ofta på samma saker som du, och skulle jag inte ha min gubbe så vet jag inte vad.
  Men som du säger, man vet att det blir bättre, men kanske inte alltid när. Man vill helst att det skulle va nyss :)

  SvaraRadera
 2. Kan inte göra mycket annat än att skicka dig en kram och hoppas att det blir bättre!
  *Kram*

  SvaraRadera
 3. Kram! En terapistickning hjälper ofta, åtminstone lite grann. Jag är också lite nere just nu. Stickar varv efter varv på ett par Monkey Socks, enkelt och metodiskt. Kanske behövs ett par till innan det ljusnar. Kram till dig iaf, hoppas att allt känns bättre snart.

  SvaraRadera
 4. Jag skickar kramar och hoppas att det känns bättre snart. :)
  Stickning och tid med de man älskar är bra terapi. Kram

  SvaraRadera
 5. ÅÅÅ varför ringer du inte till mig?!?!?
  Jag verkligen VERKLIGEN ÄLskar dig min kära syster!!! I nöd och lust!!!och mig blir du inte av med så lätt inte :) KRAMKRAMKRAM

  SvaraRadera