måndag 6 oktober 2014

En aningens frånvarande

Jag har varit lite frånvarande de senaste två veckorna. Jag har varit både stressad och trött och oinspirerad, men det börjar gå över nu.


Sen sist har jag hunnit med ett dygn på Torpet. Eftersom jag ändå skulle till trakterna åkte jag ner i förväg och hälsade på Lisa och övriga flocken. Till min stora lycka var Larsson där också, sist jag var där var han ju på utflykt. 


Jag fick hänga med dom här bushundarna som även intog min säng tidigt på morgonen och skulle sova med mig. Två hundar och en vuxen, något bred, människa på en 90 cm bred madrass...det är trångt, men mysigt!


Anledningen till att jag skulle till trakten var släktträff med sambons släkt. Stället vi var på lång vid en sjö och det var så vackert där!


Vi spelade spel både på dagarna och nätterna. Det är nog det bästa med den släkten, den enorma förkärleken för sällskapsspel. 
Jag och sambon missade också ett tåg, mitt första någonsin, som skulle ta oss tillbaka till Stockholm och speedway på Friends Arena. Det var en fruktansvärd känsla att komma in på stationen och se tåget rulla iväg. Tack för den, dumma Borås, som har vägarbeten som är helt värdelöst skyltade! Men då fick vi ett extra dygn med släkten istället!


Jag har också färgat en helt del ull i omgångar...


...samtidigt som jag har pluggat och varit dagmatte till Bullen. Jag och Bullens matte har kommit överens om att jag ska vara dagmatte nu under hösten nu när hon fått ett jobb så han ska slippa vara ensam. Så, såhär ser det ut tre dagar i veckan hemma. Bullen ligger mellan mina ben i soffan och jag pluggar/stickar. Det enda dåliga med det är att jag kommer att bli hjulbent efter det här, haha.


Jag har stickat lite också. Mest på min randiga tröja men också på en ny sjal i rosa. Den kommer ni få se mer av senare i oktober...!


5 kommentarer:

 1. Släktträffar är alltid roligt, känner tyvärr igen mig i missade tåg. Lyckliga Bullen som har dig :)
  Ha det gott.
  Annika

  SvaraRadera
 2. Va kul med ny ull!
  ...jag råkade visst klicka hem lite... :)

  SvaraRadera
 3. Var rädd om dig så att det inte blir en höstdepression... Men skönt att läsa att det håller på att gå över. Vilken härlig hund du är dagmatte till! Då gör det inget att du blir lite hjulbent ;)
  Ljuvlig kaffemugg du har - men jag blir trött av att bara läsa bokens titel. Kanske är det lättare att plugga om du vet att du har en härlig stickning att ta upp efter x antal sidor. Rosa sjal passar ju bra nu i oktober, men egentligen skulle vi tänka på det hela året.
  Malena

  SvaraRadera
 4. Man får vara trött och oinspirerad emellanåt. Fina stickningar! Vet du, till vardags undervisar jag i sociologi (bland annat) på gymnasiet, så jag tycker att du läser en riktig sociologiklassiker.

  SvaraRadera
 5. Med sådana fina djur kan man inte stressa. Världens bästa avkoppling är den med djur.

  SvaraRadera