onsdag 23 november 2011

Uppsatsskrivande.

Jag håller på och skriver uppsats just nu om könsroller i reklambilder som finns i tidningar som riktar sig till kvinnor mellan ca 15-30 år. Det är inte bra för min hälsa! Jag blir både spyfärdig och förbannad när jag bläddrar i dessa tidningar som är så himla bra på att ge självkänsla på ena sidan för att på andra sidan ge oss tips om hur vi kvinnor ska se ut för att män ska gilla oss. Jag kräks.


Tack och lov så stickar jag emellanåt också för att lugna ner mig. Här är ett par sockor som ska till en mamma på mitt f.d jobb. 


Jag har också repat upp koftan jag började sticka till sambon och börjat om från början. Storlekarna på Garnstudio verkar inte vara så pålitliga. Jag började sticka en kofta i storlek large, men den blev bara som en säck på sambon. Så till slut räknade jag ut att jag ska sticka efter storlek small, för då blir den lika stor som sambon, som har storlek large. Snurrigt. Nu är jag i alla fall igång igen.

2 kommentarer:

 1. Förstår att du spyr, men ett väldigt intressant uppsatsämne...
  Och det där med storlekar kan vara knepigt! Jag har precis börjat sy en kappa. Mätte efter konstens alla regler och kom fram till att jag skulle ha 40. Fast jag har 36 i vanliga fall... Då blir man misstänksam!

  SvaraRadera
 2. Jag kräks med dig!
  Men julmarknaden ser mysig ut.
  Hade gärna varit med.
  //BiZen

  SvaraRadera