måndag 27 september 2010

Kommentarer.

Okej, här kommer ett inlägg om något så trivialt som bloggkommentarer. När man får kommentarer på sin blogg, hur ska man svara på dom? Svarar man under kommentaren på sin egen blogg eller går man in på bloggen som kommentaren kom ifrån och svarar där? Jag tänkte ett tag att jag skulle svara här på mitt eget kommentarsfält men så insåg jag här i dagarna att när jag själv kommenterar andras blogginlägg går jag sällan tillbaka för att se om jag fått svar.
Åh, vad fånigt det här är egentligen. Vilket i-landsproblem.
Men vad säger ni? Vad är egentligen bäst och smidigast?

7 kommentarer:

 1. Visst är det lite klurigt? Men jag brukar gå in på vederbörandes blog och svara, för precis som du går jag nästan aldrig tillbaka till kommentarssidan när jag väl skrivit vad jag nu tycker mej ha att säga. Visst, har jag skrivit en rak fråga och inte får nåt svar har det väl hänt att jag gått tillbaka, men ärligt talat så har jag snart glömt var jag skrev det, besvärligt i synnerhet om den man lämnat kommentaren/frågan hos skriver ofta. Då hinner ju just det inlägget ramla långt ner på sidan innan man inser att det troligtvis inte kommer något annat svar och det kan kännas lagom att börja leta.

  Tyvärr har jag inte varit särskilt flitig med att lämna kommentarer själv, vet inte vart tiden tar vägen. Skummar igenom mina favoritbloggar och tänker att "sen" ska jag svara. Så obegripligt överoptimistiskt, jag vet ju egentligen att det aldrig blir av om jag inte gör det omgående.

  Hoppas allt är väl med dej i dessa förkylningstider och att dina studier flyter på.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Ja, det var en bra fundering! Själv brukar jag för det mesta gå in på den andras blogg och svara där. Jag tror att det funkar bra - man kollar ju sina kommentarer.
  Ha det gott!
  Maria

  SvaraRadera
 3. Jag svarar alltid på min egen blogg. Ibland kan jag skriva något på den andras blogg också (speciellt om det är någon som kommenterar för första gången), men svaret skriver jag hos mig. Ibland kan det ju vara svaret på en fråga som flera vill ha svar på, eller det är en del av en konversation som flera deltar i, då kan man ju inte hänga med om man måste in till alla som skrivit för att se om dom kanske har fått ett svar.

  SvaraRadera
 4. Trevligt en stickande speedwaykompis ;-). Ja det var tråkigt att dom åkte, däremot inte överraskande. Ingen disciplin eller sammanhållning i laget. Vore kul om det var något annat än smålandsmaffia i slutserien. Nu hoppas vi på Piraterna.

  Håller med om det där med kommentarer, knepig fråga...

  SvaraRadera
 5. Jag brukar gå in i den andres blogg, och svara där...
  Tycker det är mycket enklare. Inte alltid man kommer ihåg annars...
  Såg din bild på bakelserna på Stickcafé Online på FB. :)

  SvaraRadera
 6. Jag brukar nog svara på den andras blogg. Och är jag riktigt ambitiös så svarar jag på min egen också...
  :-)

  SvaraRadera
 7. Jag brukar gå in på den som sagt något till mig och svra via deras blogg för att vara säker på att det jag vill ha sagt kommer fram :-)

  MvH Kattis

  SvaraRadera