onsdag 14 juli 2010

Nytt projekt.

Jag behöver ett nytt projekt! Hela våren hade jag tre stora projekt; Koftan, Citronen och Mormorsfilten. Nu har jag inget. Jag virkar en mormorsruta här och en socka där. Och inget är till mig själv. Jag vill göra något som jag själv ska ha. Jag älskar att sticka till andra men jag vill också ha något :) Att gå från tre gigantprojekt till mig själv till mormorsrutor och raggsockor till andra är lite...tomt.
Jag funderar på att virka mig en väska, kanske en av mormorsrutor. Haha, jag har fått fnatt på det. Eller kanske en axelvärmare. Jag vet inte...inspirationen är lika med noll just nu. Jag skulle himla gärna vilja sticka en Swallowtail-sjal men det verkar alldeles för komplicerat för mig. Dessutom har jag aldrig stickat efter ett engelskt mönster, det kanske är dags och lära sig det snart.
Jag ska fundera lite mer på det där. Har ni några förslag?

5 kommentarer:

 1. Mormorsrutor är aldrig fel - och en väska av sådana blir ju jättefin. Det finns dessutom många varianter på mormorsrutor. Hos "Fru Inez virkblogg" har jag hittat ett mönster som jag tycker mycket om.
  Maria

  SvaraRadera
 2. Swallowtail är alls inte svår! Jag hjälper dig gärna, har stickat en grön + att jag har använt bara bården på en annan grön.
  kram Mia

  SvaraRadera
 3. Klart du ska sticka en Swallowtail, det kommer du klara galant! Jag ställer också gärna upp med support om du skulle behöva.

  SvaraRadera
 4. Mormors rutor är härliga och det blir flera projekt med dem vare sig man har tänkt det eller ej. ;-)
  Kör på Swallowtail, den står på min attgöralista. Får se när jag får tummen ur xxxx och lägger upp den. Ser fram emot att se din. Lycka till!

  SvaraRadera
 5. Jag ska fundera över Swallowtailen, men det lutar åt en sådan. Tack för att ni ställer upp med hjälp! :)

  SvaraRadera