fredag 30 juli 2010

Giraffen.

Igår nålfiltade jag en giraff. Han blev ganska ful...men charmig som Björn så snällt sa, haha. Jag börjar inse att nålfiltning är nog inget jag någonsin kommer bli riktigt bra på, men det gör inget för det är himla roligt. Så jag fortsätter med mina sneda och en aning missbildade djur :)

6 kommentarer:

 1. Charmig giraff!Allt behöver inte vara perfekt - det är ju så personligt med varenda figur!Och så är det ju för oss människor också - vem är helt perfekt?Och vem vill egentligen vara det?Jag tror att det skulle vara ganska tråkigt.Nej, fram för olikheterna och de många kreativa uttrycken!
  Ha en fin helg!
  Maria

  SvaraRadera
 2. Håller med om att nålfiltning är kul. Och skulle man inte vara så bra på 3-dimensionella saker kan man alltid göra mer eller mindre platta tavlor.

  SvaraRadera
 3. Jag tycker giraffen är urgullig!

  Förresten så vann du nystat jag lottade ut, hoppas du får mycket nöje av det. Din adress har jag ju sedan tidigare, så det är bara för dej att luta dej bakåt och invänta brevet på posten!

  Ha det så jättegott!

  SvaraRadera
 4. Nålefilting er gøy! Og det er jo slik at man blir bedre etterhvert:) Giraffen var kjempesøt den.

  SvaraRadera
 5. Jag tycker den är söt! Det är himla kul att nålfilta. Jag gör det också ibland, fast nu var det längesen. Så bra med "pusslet" att blocka på. Jag tror nog jag ska skaffa såna. Soffryggen räcker inte alltid till :-)
  Så många fina saker du gör!

  SvaraRadera