måndag 26 september 2016

Jag stickar fortfarande, jag lovar!

Det har varit lite segt på stickfronten ett tag. Anledning? Jag har börjat ta körkort! 1-2 gånger i veckan tar jag körlektioner och jag läser körkortsteori så ofta jag orkar och hinner, gör teoritester på internet och läser regler i en bok. Det är väl på tiden kan en tycka att jag tar det där dumma körkortet eftersom jag har övningskört i snart 12 år, haha. Obs, från och till.
Det blir så tydligt när jag ska lägga till körkortstagandet i min vardag att jag fortfarande lider av min krasch för 4,5 år sen. Nästan varje dag som jag kommer hem från körskolan så slocknar jag i sängen i 2 timmar. Övrig tid går till att försöka orka läsa teori, jobba och ta hand om det vardagliga men det går trögt. Jag har inte färgat på flera veckor nu. Och knappt ens stickat. Men jag tänker att jag får hålla ut, göra det jag orkar och när körkortet är taget blir det full fart i färggrytor!


Jag har stickat lite här och där åtminstone. Det här är en ny stickning som ska bli tröjan Johan till min sambo. Väldigt rolig stickning som kräver lagom mycket koncentration för att inte bli tråkig men det går ändå att titta på tv samtidigt.


Jag har också börjat sticka på Längtan till Gotland av Kammebornia, socka nummer två. Jag tror att dom här kommer att bli välanvända!

4 kommentarer:

 1. Det där körkortet ja. Ska också ta tag i det så småningom, men jag orkar inte med någonting annat när man börjar med den biten. Så jag känner igen det du skriver. Kämpa på! :-)

  SvaraRadera
 2. Kämpa på! Snart har du körkortet i din hand!

  SvaraRadera
 3. Tänk så bra när kortet väl är klart, det ger dig en frihet att kunna köra själv. Hoppas du snart är klar så du kan sticka och färga igen.

  SvaraRadera
 4. Hejja dig! Det är jobbigt att ta körkort, men ge inte upp! Jag var också seg, som du. Övningskörde i flera år. Tillslut mer eller mindre tvingade min man mig och det är jag glad för i dag. Lycka till!

  SvaraRadera