söndag 7 oktober 2012

En dag på Härjarö


I förmiddags tog jag och Björn hyrbilen och åkte och hälsade på Stickhöst i Öst på Härjarö. Heeeelt fantastiskt. Det här mötte oss när vi kom.

Det fanns massa fint garn att klappa och lukta på. Björn förstod inte alls det där, men han håll god min och kände lite på varje nystan jag körde upp i ansiktet på honom :)

Ännu mera garn. När vi kom var dom flesta på olika workshops så vi gick och tittade runt i lugn och ro ett tag.

Jag hittade Marias Pytt-i-Panna-hörn. Det är helt galet hur många sådana sjalar hon har i olika färg och material. Imponerande! 

Efter klappande och handlande (vad jag köpte får ni se en annan dag) av garn satte vi oss ner en stund och jag hade, såklart, en stickning med mig. I väntan på lunch och träff av fina människor.

Dom här fina underbara människorna fick jag äta lunch med, Victoria och Lisa. Som jag har saknat dom sen Fattigskogen-lägret. Dom är helt fantastiska!

Victoria i shoppingtagen hos Yll&Tyll.

Det hängde massor av snygga sjalar, koftor, tröjor, vantar och allt möjligt överallt.

Det här var den bästa dagen på länge. Jag är så glad över att Björn tröttnade på mitt deppande och hyrde en bil så vi kunde åka dit. Ibland är han bäst! Ganska ofta faktiskt. 

4 kommentarer:

 1. Jag blev så GLAD av att se dig! HURRA för att du kunde komma dit och HURRA för Björn som förstår dig och gjorde det möjligt!

  SvaraRadera
 2. Vad härligt att höra att du har haft så underbart! Kram

  SvaraRadera
 3. Jag blir glad bara av att läsa om det. =)

  SvaraRadera
 4. Det var verkligen kul att att träffa dig. Din Björn verkar vara en toppenbjörn :D

  SvaraRadera