onsdag 11 juli 2012

Jag vet något som inte ni vet.


Men som jag tänkte berätta för er nu.
Jag ska till Fattigskogen på stickläger!! Aaaaaah! Jag är helt överlycklig! Det ska bli så roligt och jag ser fram emot det jättemycket. Samtidigt som jag är skiträdd för att åka ensam till ett ställe där jag aldrig varit förut med människor som jag aldrig har träffat förut. Alla katastroftankar bara hoppar på mig. Tänk om ingen gillar mig. Tänk om jag får panikångest. Tänk om dödsångesten kommer. Tänk om jag inte kan prata med någon, jag som ska vara så sjukt blyg ibland. Tänk om jag blir lämnad i mörkret, jag som är så sjukt mörkrädd. Tänk om det är mat jag inte tycker om. Tänk om allt går åt skogen. Tänk om jag dör. MEN jag tänker skita i dom där tankarna. För jag tänker inte låta rädslorna hindra mig från att göra sådant jag vill. Så det så! 
Det här är en liten varning till alla er som ska på samma läger, haha. 
Jag är både överlycklig och skiträdd, och jag tror att det kommer att bli bra till slut:)

14 kommentarer:

 1. Åh det kommer säkert gå super! <3

  SvaraRadera
 2. Du är grym! Du och jag kommer vara jätte stolt och glad efter dessa dagar ;) :)

  SvaraRadera
 3. Men hallå, VI har ju träffats. Du ska se att det kommer bli alldeles toppen. Här finns tysta människor som du kan vara med och sticka på med, det kommer finnas de som håller låda för flera (antar att jag ingår i den gruppen) och som inte får något gjort. Maten är alldeles förträfflig, enkel och hemmagjord. Det är mörkt i skogen, ta med pann/-ficklampa, men du är absolut inte ensam. Åh det värsta med hela helgen är att man på söndagen måste åka hem... Ses snart, kram på dig.

  SvaraRadera
 4. Allra raraste du! Jag är så himla glad att du kommer!!

  Det kommer att gå jättebra! Jag ska ta hand om dig. *kraaam*

  Lämnad i mörker blir du absolut inte. Vi väntar alltid på varandra så ingen blir kvar ensam när det är dags att gå till stugorna t.ex.
  Och är man blyg så får man vara det, det är helt ok! Vi är verkligen alla sorter där, tro mig. En del pratar hela tiden och andra bara ibland.
  I Fattigskogen får man vara sig själv, precis exakt som man är.

  SvaraRadera
 5. Sötnöt!
  Jag kramar om dig tills du känner dig hemma, för jag ser fram emot att träffa dig så!
  Alltså, jag instämmer i vad de här ovanför har sagt: Det går inte att känna sig ensam där... Och gör man det är det snabbt nån där och lindar in en i garn och omtanke igen.

  SvaraRadera
 6. No need to worry. Om jag klarade mig ensam på mitt första läger så går du det med. Vi är ganska snälla och bara några av oss bits. :)

  SvaraRadera
 7. Det kommer att gå bra och du kommer att ha sjukt roligt bland alla underbara stickerskor!! =)

  SvaraRadera
 8. Åh vad roligt! Jag är avundsjuk, önskar att jag också hade möjlighet till att åka. Och hade jag varit där så hade jag också kramat om dig och pratat med dig för jag tycker också det skulle vara roligt att få träffa dig. Men som tur är verkar det finnas fler som tänker som jag.
  :-)
  Ha det bäst!

  SvaraRadera
 9. Jag kommer prata med dig iaf för jag tycker det ska bli jätte kul att ses :)
  och om nu det skulle bli kris och nåt händer finns vi där för dej, allihop :)

  SvaraRadera
 10. Camilla, vi har ju faktiskt träffats förut och det var ju inte farligt alls :) Jag ska inte glömma ficklampan!

  Ulrika, Lisa, Elin och Hanna: Ni är så fina! Tänk att jag ska få åka på läger och träffa er alla snart! iiiih :)

  SvaraRadera
 11. Jag tror du kommer få grymt härligt roligt! Lite avis är jag allt... Men datumen stämmer inte bra med övriga livet, för min del :)

  SvaraRadera
 12. Tänk istället på ur sjukt lycklig du kan vara över att få åka dit. Du kommer att komma därifrån med en massa nya vänner och minnen :)

  SvaraRadera
 13. Åååååh superavis!!!

  SvaraRadera