fredag 20 juli 2012

Friday, I'm in love (but so damn tired)

Jag har en konstig dag idag. Jag mår rätt bra, känner mig rätt glad men är så förbannat trött. Jag orkar inte göra något, orkar inte ta tag i något. Jag är bara så trött. Jag borde ha diskat och pluggat engelsk grammatik idag men har istället tittat på gamla avsnitt av Project Runway och stickat (eller snarare stickat, repat upp, stickat, repat upp och stickat). 

Jag borde också ha blockat sjalar idag. Jag är klart med både min Solution och min Gratitude. Det är bara blockning och fästa trådar kvar. Men det var ju det här med orken. Och så är jag så dålig på att blocka, det blir alltid snett, haha!

Men nu är det fredagkväll, Björn har kommit hem från jobbet, vi ska äta tacos och titta på Big Bang Theory hela kvällen. Ett bra sett att samla ork på. 
Vad gör ni ikväll? Stickar? ;)

3 kommentarer:

 1. Jobbigt med såna dagar, du får ta nya tag imorgon. Ikväll ska jag sticka bebiskofta och se på Planet Earth, David Attenborough är så mysig att lyssna på. :-)

  SvaraRadera
 2. Hoppas du har mer energi imorgon! Jag får också sådana där tröttdagar, när jag inte orkar något - att stoppa in kaffekoppen i diskmaskinen kan bli oöverstigligt. Men efter en natts sömn är det som glömt och kropp och knopp känns helt normala igen.
  Fina sjalar även som oblockade!

  SvaraRadera
 3. Blocka och fästa trådarna är det värsta... mina projekt blir alltid liggande ett bra tag, färdiga men oblockade.men när man väl får rycket få blir de ju bara såååå fina, men det kan ta ett tag. Det är som roligare att börja på ett nytt projekt :-)

  SvaraRadera