onsdag 6 juni 2012

FO - Ishbel


Mönster: Ishbel av Ysolda Teague. Det är min första Ishbel jag stickar och jag gillar mönstret! Jag stickade den lilla versionen men stickade spetsmönstret fler gånger än vad mönstret sa. Jag stickade ABABABACDE. Det krånglade en hel del i började av spetsstickningen men det var bara för att jag virrade bort mig. Jag är supernöjd med den, så pass nöjd så att jag gav bort den till min fina vän Amanda. Jag tyckte att hon behövde en fin röd sjal :) 

Garn: Garnet heter Fårö och kommer från Borgs vävgarner. Jag fick det i ett byte för ett tag sen. Det var både strävt men ändå mjukt på en och samma garn. Det gick åt 66 gram på pricken!

Stickor: 4,5 mm, Knit Pro's rundstickor.

5 kommentarer:

 1. I´m back!

  Här har det visst hänt en massa saker under min bortavaro! Din sjalmani verkar ha resulterat i några riktigt fina alster som du kan vara väldigt stolt över. Gillar alldeles särdeles din Swallowtail. Var den svår? Har inte vågat ge mig på den...

  Kraaam!

  SvaraRadera
 2. Wow, vilken fin sjal! Och i en riktigt fin röd färg. Jag tror att jag måste köpa några av Ysoldas mönster, jag har sett så många fina uppstickade varianter av dem.

  SvaraRadera
 3. SÅ fin sjal du har stickat! Lyckliga Amanda!

  SvaraRadera
 4. Hedvig: Välkommen tillbaka! Swallowtailen var inte alls så svår som jag trodde. Den är ganska lätt så länge man räknar rätt, haha.

  Linda: Tack! Ja, gör det! Hon designar verkligen fina saker!

  SvaraRadera
 5. Himmel och pannkaka så vacker! Den färgen är ju helt gudomlig. Passar dig så himla fint!

  SvaraRadera