måndag 25 juni 2012

Allt känns bara...blaha.

Ja, precis så känns det faktiskt; blaha. Koftan växer alldeles för sakta. Maskantalet stämmer inte på min gröna Swallowtail och jag fattar inte vad problemet är. Alla andra stickningar ligger mest och stirrar på mig hela tiden. Jag jobbar 6 timmar om dagen med barn i två veckor. Och det är roligt men jag blir fruktansvärt trött efteråt. Så inspirationen är lika med noll just nu. Pepp, tack?

5 kommentarer:

 1. Inspiration återkommer nog så småningom. Det brukar den göra. Ibland behöver jag låta saker vila för att sedan komma tillbaka med full kraft. Ha det bäst!

  SvaraRadera
 2. 6 timmar om dagen med barn skulle göra mig totalt slut som människa. Ojoj. :-)

  Swallowtailen har varit lite så där för mig med, men jag har trixat till det så det blitt ok ändå. Ibland får man öka till lite extra eller låta bli att minska eller nåt. :-)

  Stor kram till dig!

  SvaraRadera
 3. Det är ju ingen tröst för dig, men just det fenomenet inträffar hos mig varje sommar. Eftersom jag är lärare har jag 7 veckors ledighet och då tänker man på allt kreativt man ska hinna med. Istället blir allt bläää och inget är roligt. Jag startar massor av nya projekt, men inget känns roligt. Lika frustrerande varje gång fast jag vet att det går över.
  För din del är det kanske så att jobbet tar musten ur dig. Barn är fantastiskt härligt, men hela dagar med många av dem kräver sin man/kvinna. Andas lugnt, inspirationen kommer tillbaks. =)
  /Kram

  SvaraRadera
 4. Pepp-pepp-pepp! :)

  Ja, det tar på krafterna att jobba, man kan bli helt obeskrivligt trött, speciellt om man arbetar med människor för då händer det så mycket hela tiden. Jag är sååå tacksam att jag har semester nu (är lärare till vardags), det är så skönt att få tänka en hel tanke utan att bli avbruten och framförallt, ha det tyst omkring sig.

  Inspirationen återvänder nog om några dagar, när du acklimatiserat dig till jobbet!

  Ha en skön vecka!

  SvaraRadera
 5. Tack för all peppning! Ni är helt fantastiska!

  SvaraRadera