torsdag 1 september 2011

UFO'n.

Jag vet inte om jag är rastlös eller oinspirerad eller vad det är för fel på mig men jag startar upp projekt efter projekt men slutför ingenting. 

Idag startade jag upp en ny kofta som ska skickas till Stickhjälpen.

Dom här sockorna stickas lite efter eget huvud och ska till min vän Therese.

Ett par vantar som jag började på rätt nyligen. Dom är inte heller till mig själv, utan till en annan vän.

Dödergöks Ballerina wannabees. En jätterolig stickning som, hör och häpna, är till mig själv. Men jag kom liksom av mig.


Dom här rutorna ska bli en väska till ytterligare en vän. Jag ska bara virka ihop dom och sy något slags innerfoder och så.


Slutligen så ligger det tre koftor i babystorlek i en påse som saknar knappar. Två av dom ska skickas till ett par vänner som väntar barn och den tredje ska till Stickhjälpen.  


Och plötsligt tror jag att jag inser vad som är problemet. Ingenting, förutom Ballerina wannabees, är till mig själv. Visserligen så älskar jag att sticka till andra men det kanske ändå är där skon klämmer. Kanske skulle inspirationen återkomma om jag gjorde något till mig själv. Det tål att tänkas på.

2 kommentarer:

  1. Du är inte ensam. Jag har en hel drös i skåpet med WIP´s som lixom aldrig blir klara (som ropar på mig så jag skäms dessutom)

    SvaraRadera
  2. Ibland är det bara så, man vill göra allt på en gång men inget känns egentligen lockande... Men av erfaraenhet så blir ju det mesta klart i sinom tid :) tack för dina fina kommentarer hos mej :)

    SvaraRadera