tisdag 29 december 2015

God fortsättning!

Hoppas ni haft haft en fin julhelg och mellandagar! Jag har haft det bra förutom att jag blev sjuk dagen innan julafton. Jag bet ihop över själva julafton och sen har jag sovit sen dess, haha. Jag har, på riktigt, inte orkat sticka mer än en halv barnsocka på hela veckan. Tack och lov så börjar energin komma tillbaka lite igen.

Den här dörrkransen gjorde jag precis innan jul. Jag har trätt upp julkulor på en tjockare ståltråd och sen snurrat ihop den i toppen och hängt på dörren. Så himla fint!


I julklapp fick jag garn till en Riddari av min sambo. Hurra!


Jag hade turen att få många fina saker i julklapp. Bland annat Sagornas Stickbok och två böcker till; Mio, min Mio och Katitzi. Konstigt nog har jag aldrig läst Mio, min Mio, trots min stora kärlek till Astrid. Katitzi-böckerna älskade jag som barn och blev så glad nu när dom ges ut igen, dessutom med ett bra förord om synonymer till romer och hur det har sett ut och ser ut för romer i Sverige idag. 


God fortsättning och allt det där!

1 kommentar:

  1. Jag älskade Katitzi böckerna när jag var liten, kommer ihåg att jag låg och tjuvläste långt efter läggdags. Kul att de ges ut igen, så att nya generationer får chansen att läsa dem.

    SvaraRadera