torsdag 29 maj 2014

Sånt som hänt sen sist

Vad hände med maj? Månaden är nästan slut och jag vet inte riktigt vart den tog vägen. Det har varit så mycket men samtidigt har det varit så segt. Så det har varit lite tyst här på bloggen. Jag har liksom inte orkat. 

Men jag har börjat sticka på nya sockor i alla fall. Jag blev lite trött på hysteriska färgblandningar i restgarner så jag köpt helt sonika nytt enfärgat. Det här är Fabel i deras nya färg senapsgult.


Jag har också börjat sticka en Winterfell i Deeply Wicked från Easyknits


Hockey-finalen mellan Ryssland och Finland gjorde sig väldigt bra som virka blommor-tv. 


Solution-sjalen som legat färdig länge har äntligen blockats. Även trådarna är fästa. Nu ska jag bara fota den också, så ska ni få se hur bra den blev :)


Hysteriska restgarnssock-projektet fortsätter, haha.

Och annars då? Jag går på penicillin eftersom jag har en infektionsknöl i armhålan (som jag inbillade mig var cancer först) och det gör mig astrött. Trött blir jag också eftersom jag måste skriva både PM och hemtenta på 1,5 vecka.
Jag önskar att jag bara kunde sitta i solen och sticka med mina fina stickvänner runtom mig. Kan det inte bli så istället?
MVH/Gnällig sticktant på tjugofem år.

5 kommentarer:

 1. Fint med gula socka! Kan fortfarande gräma mig över mina gula sockar i dyrt fingarn som inte höll mer än i någon måndag. Borde leta upp något nytt gult sockgarn att sticka i!

  SvaraRadera
 2. Du får gnälla när du går på penicillin och har mycket att göra! :) Ja, maj är en hysterisk månad på många sätt. Jag är lärare och i skolans värld är det den månad man laddar för att uthärda hela året. Men, om två veckor är det över och jag får skyffla ut två klasser med studenter och då kommer allt kännas bra igen.

  SvaraRadera
 3. Man får vara gnällig när man inte är riktigt frisk. Hoppas du kryar på dej snart och får lite lugnt och skönt.

  SvaraRadera
 4. Håller med om att Maj bara försvunnit. Om tre veckor är det midsommar, men i min hjärna är det början av April. Hoppas du mår bättre och får tillbaka orken snart, så du orkar med tenta och PM.

  SvaraRadera
 5. Känns helt klart som om du har fått en hel del fint gjort... ;)

  SvaraRadera