söndag 19 augusti 2012

En söndag.

Den här dagen har varit en riktig söndag, lugn och skön som en söndag ska vara. Björn bjöd på scones till frukost (som tack för att jag gjorde amerikanska pannkakor till frukost igår:)). Jag har suttit i kökssoffan i lugn och ro med en sjal-stickning.

Jag har druckit kaffe, lyssnat på radion och njutit av dom här fantastiskt fina blommorna som jag fick av Björn häromdagen. 

Jag har suttit ännu mer i kökssoffan och tittat på när Björn har pysslat med sitt mjöd-projekt som nu är upphällt i flaskor. Det luktar honung och jäst i hela lägenheten. 

På eftermiddagen tog vi en cykeltur och hamnade på 4H-gården som ligger här i närheten där vi gick runt och tittade på alla fina djur. Och kvällen har vi spenderat i soffan tillsammans med familjen Macahan :)
Precis som en söndag ska vara!

5 kommentarer:

 1. Det låter som en riktigt skön söndag! Jag har också stickat mycket idag, det har varit så varmt så det enda jag har orkat göra är att sticka framför fläkten. :)

  SvaraRadera
 2. Låter finfint!

  Mjöd - spännande! Det har jag aldrig druckit.

  SvaraRadera
 3. Ulrika, det har inte jag heller. Men Björn fick någon knäpp och skulle absolut göra mjöd. Nu ligger den och lagrar sig i vårat kylskåp. Jag återkommer med en recension senare, haha :)

  SvaraRadera
 4. Anna, det är en Swallowtail Lace Shawl :)

  SvaraRadera